Hoofdinhoud

Alien Man

Eau de toilette

Mannelijk licht. Alien vindt zijn mannelijke alter ego uit, zijn dubbelganger, de andere kant van de monoliet. Half ... Lees de volledige beschrijving

navulbaar
Alien Man

Alien Man

Eau de toilette

PDP-tabbladen

Mannelijk licht.
Alien vindt zijn mannelijke alter ego uit, zijn dubbelganger, de andere kant van de monoliet. Half mens, half god met een magnetisch aura, een held op zoek naar het absolute en het licht met de belofte van een intens avontuur. Een pittige eau de toilette met elektrische frisheid en een allesomhullende leerachtige toets.

Alien Man is een eau de toilette die op unieke wijze vibreert tussen elektrische frisheid en leerachtige sensualiteit. Een verstuiver die oneindig kan worden nagevuld met de navulbare flacon.

Alien MAN, BE EXTRAORDINARY *.

Alien Man vindt de leerfamilie opnieuw uit door er een overdosis van te geven en er een slimme geurige draai aan te geven: een overdosis Osmanthus-bloemen met noten van abrikoos, op een houtachtige basis van gerookte beukenbast.

OPWINDENDE VIBRATIE
Brandende energie. De aromatische frisheid van dille en de gloeiende houtachtige noten van gerookt beukenhout elektrificeren het parfum.

ELEGANTE VIBRATIE
Het vurige stempel. De dierlijke en brandende harmonie van cashmeran hout en leer geeft Alien Man zijn flamboyante, zowel vleselijke als pittige, stempel.

MAGNETISCHE VIBRATIE
De aantrekkingskracht. Het kenmerkende witte amber van Alien wordt gemagnetiseerd door het bloemige en leerachtige karakter van Osmanthus.

EEN FLACON ALS EEN BLOK KRACHT
De kenmerkende originele amethist van Alien behoudt zijn architectonische structuur, maar profileert zich door mannelijkheid: een onwerkelijk donker, rustgevend en donker blauw, dat niettemin "merkwaardige" paarse nuances onthult. Een minimalistische en grafische versie van zijn vrouwelijke alter ego met strakke lijnen en gladde facetten, onderstreept door een eenvoudige streep massief zilver. Een onwezenlijk voorwerp van elders, dat symbool staat voor de overgang van schaduw naar licht.

MUGLER doet er alles aan om te zorgen voor meer verantwoorde luxe door unieke flacons te bieden, die oneindig kunnen worden nagevuld dankzij de navulbare flacon Alien Man eau de toilette.

Zoals bij alle creaties van MUGLER sprayt u een wolkje in de lucht en beweegt u er vervolgens doorheen zodat de parfum op het haar en de kleding kan neerslaan.* Vul deze beweging aan wanneer je maar wilt, door de parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: in de holte van je hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. LIMONENE. CUMARINE. LINALOOL. CITRONELLOL. CITRAL. GERANIOL. CITRIC ACID. CINNAMYL ALCOHOL. ISOEUGENOL. DISODIUM EDTA. CI 60730/EXT. VIOLET 2
HET EXPLOSIEVE PARFUM

HET EXPLOSIEVE PARFUM

PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in
PDP-content onderaan voor artikelen
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink