Hoofdinhoud

Alien Man

Eau de toilette

mannelijk licht. alien creëert zijn mannelijke alter ego, zijn dubbelganger, de andere kant van de mo… Lees de volledige beschrijving

navulbaar
Alien Man

Alien Man

Eau de toilette

PDP-tabbladen

mannelijk licht.
alien creëert zijn mannelijke alter ego, zijn dubbelganger, de andere kant van de monoliet. half man, half god met een magnetisch aura, een held op zoek naar het absolute en het licht dat de belofte van een intens avontuur met zich meebrengt. een pittig eau de toilette met elektrische frisheid en een omhullend leerachtig geurspoor.

alien man is een eau de toilette dat op unieke wijze vibreert tussen elektrische frisheid en leerachtige sensualiteit. een verstuiver die oneindig kan worden nagevuld met de navulflacon.

alien man, be extraordinary *.

alien man vindt de leerfamilie opnieuw uit door er een overdosis van te geven en er een slimme geurige draai aan te geven: een overdosis osmanthus-bloemen met noten van abrikoos, op een houtachtige basis van gerookte beukenbast.

opwindende vibratie
brandende energie. de aromatische frisheid van dille en de gloeiende houtachtige noten van gerookt beukenhout elektrificeren het parfum.

elegante vibratie
het vurige stempel. de dierlijke en brandende harmonie van cashmeranhout en leer geeft alien man zijn flamboyante, zowel vleselijke als pittige, stempel.

magnetische vibratie
de aantrekkingskracht. het kenmerkende witte amber van alien wordt gemagnetiseerd door het bloemige en leerachtige karakter van osmanthus.

een flacon als een blok kracht
de kenmerkende originele amethist van alien behoudt zijn architectonische structuur, maar profileert zich door mannelijkheid: een onwerkelijk donker, rustgevend en donker blauw, dat niettemin "merkwaardige" paarse nuances onthult. een minimalistische en grafische versie van zijn vrouwelijke alter ego met strakke lijnen en gladde facetten, geaccentueerd door een eenvoudige streep massief zilver. een onwezenlijk voorwerp van elders, dat symbool staat voor de overgang van schaduw naar licht.

mugler doet er alles aan om te zorgen voor meer verantwoorde luxe door unieke flacons te bieden, die oneindig kunnen worden nagevuld dankzij de navulbare flacon alien man eau de toilette.

spray een wolkje in de lucht, zoals bij alle creaties van mugler spray, en stap er doorheen zodat het parfum op je haar en kleding kan neerdalen.* maak deze beweging indien je wilt compleet door het parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: in de holte van je hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

alcohol. parfum/geur. aqua/water/eau. limoneen. cumarine. linalool. citronellol. citral. geraniol. citroenzuur. cinnamyl alcohol. isoeugenol. dinatrium edta. ci 60730/ext. violet 2
HET EXPLOSIEVE PARFUM

HET EXPLOSIEVE PARFUM

PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in
PDP-content onderaan voor artikelen
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink