Hoofdinhoud

Alien Goddess

INTENSE EAU DE PARFUM

Alien Goddess

Alien Goddess

INTENSE EAU DE PARFUM

Selecteer een formaat
Selecteer een formaat
Een jaar na het uitbrengen van het inspirerende Alien Goddess, viert MUGLER dit jubileum met de introductie van het Alien Goddess Intense Eau de Parfum.
De bijzondere stappen naar een nieuwe dimensie.

De innerlijke kracht van Alien Goddess, die voortkomt uit een stralend licht, is eindeloos.

Het olfactorische karakter en de nieuwe diep amberkleurige flacon maken van het Alien Goddess Intense Eau de Parfum een universele oproep aan alle vrouwen die genieten van bijzondere ervaringen!

De nieuwe geur voor vrouwen bestaat uit de magnetische noten van bergamot uit Calabrië, een jasmijn grandiflorum-superinfusie en een vanille-bourbon-infusie, kenmerkende noten van de originele iconische geur met een sensuele en opvallende uitstraling.


EEN ZONNIG BLOEMENBOEKET


Een nieuwe combinatie met kokos zorgt voor een intens verslavende romige noot, en het vleugje jasmijnthee verrijkt het schitterende hart van het bloemige parfum. De elegante, houtachtige facetten van benzoë en cashmeran zorgen voor warmte in de Madagaskar vanille-infusie.

“Een versterkt, omhullend en weelderig olfactorisch karakter, dat Alien Goddess een stap verder brengt.”
Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess

Het parfum is de ultieme belichaming van de expertise van MUGLER en wordt gekenmerkt door de meest fascinerende ingrediënten in het palet van een parfumeur: drie belangrijke noten die zich ontvouwen als drie bijzondere onthullingen.
- Een schitterende onthulling: De direct herkenbare pittige en fruitige citrusnoten van Bergamot worden verzacht en zoeter gemaakt met intens verslavende kokosroom.
- Een glorieuze onthulling: Het hart van dit stralende parfum is de superinfusie van jasmijn grandiflorum van Alien Goddess, gecombineerd met de boeiende nieuwe noot van jasmijnthee.
- Een betoverende onthulling: De premium Madagaskar vanille-infusie zorgt voor vurig plezier en wordt opgewarmd door de elegante en sensuele noten van benzoë en cashmeran, een verslavende olfactieve ervaring.
De iconische Alien-flacon, een gefacetteerde talisman, is een magisch object waarmee Alien Goddess zorgt voor extra schoonheid in de wereld. Een sieraad met de levendige amberkleur van Alien Goddess Eau de Parfum Intense.

Het oppervlak van glas is versierd met een gouden ombré-effect dat het licht intens reflecteert, als een belofte van een zonsopgang, een optimistische toekomst. De sensuele en levendige flacon straalt een heldere vrouwelijkheid uit.
Spray het heerlijke parfum van Alien Goddess Eau de Parfum Intense in de lucht en stap in een houtachtige, bloemige en amberachtige wolk.
Je voelt de weelderige noten in je haar en kleding als een magnetisch halo om je heen.
Breng het parfum direct aan op de polspunten van je huid voor nóg meer intensiteit: je hals, je polsen, je ellebogen.
PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● BENZYL SALICYLATE ● BENZYL ALCOHOL ● LINALOOL ● DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE ● COUMARIN ● HYDROXYCITRONELLAL ● HEXYL CINNAMAL ● METHYL ANTHRANILATE ● LIMONENE ● CITRONELLOL ● BENZYL BENZOATE ● GERANIOL ● EUGENOL ● CITRAL ● ISOEUGENOL ● CI 19140 / YELLOW 5 ● CI 14700 / RED 4 ● CI 61570 / GREEN 5 ● CI 15510 / ORANGE 4 ● F.I.L Code N289165/1​

PRACHTIGE EN KRACHTIGE ONTHULLINGEN

“EEN VERSTERKT, OMHULLEND
EN WEELDERIG OLFACTORISCH
KARAKTER, DIE ALIEN GODDESS
EEN STAP VERDER BRENGT.”

Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess Intense

“EEN VERSTERKT, OMHULLEND EN WEELDERIG OLFACTORISCH KARAKTER, DAT ALIEN GODDESS EEN STAP VERDER BRENGT.”

Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess Intense

BEIDE BUITENAARDSE
PARFUMS

BEIDE BUITENAARDSE PARFUMS


Alien Goddess Eau de Parfum en Alien Goddess Intense Eau de Parfum ontlenen hun verslavende kracht aan hoogwaardige ingrediënten.

Alien Goddess Intense Eau de Parfum verlegt de grenzen van olfactorische weelderigheid naar een nieuwe dimensie, die het unieke van het originele karakter versterkt.

Alien Goddess Intense Eau de Parfum geeft optimisme en goedheid een extra dimensie dankzij de nieuwe kokoscombinatie, een bloemig karakter met jasmijnthee, de houtachtige facetten van benzoë en cashmeran voor extra warmte in de Madagaskar vanille-infusie

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

HET BUITENAARDSE UNIVERSUM VAN ALIEN GODDESS

HET BUITENAARDSE
UNIVERSUM VAN
ALIEN GODDESS

Alien Goddess, een moderne muze met unieke vrouwelijkheid en overvloedige energie, geeft licht, leven en hoop voor haarzelf, een nieuw soort intensiteit voor de wereld. Willow Smith is één met de bloem, waarvan de gouden bloemblaadjes bloeien rond haar ogen. Het buitenaardse heeft een nieuwe dimensie gekregen
Alien Goddess, een moderne muze met unieke vrouwelijkheid en overvloedige energie, geeft licht, leven en hoop voor haarzelf, een nieuw soort intensiteit voor de wereld. Willow Smith is één met de bloem, waarvan de gouden bloemblaadjes bloeien rond haar ogen. Het buitenaardse heeft een nieuwe dimensie gekregen
Alien Goddess

Alien Goddess

INTENSE EAU DE PARFUM

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink