Hoofdinhoud

Alien

Eau De Parfum

Alien van Mugler belichaamt een zonnegodin, stralend en sensueel, met een rustgevende en betoverende g … Lees de volledige beschrijving

navulbaar
Alien

Alien

Eau De Parfum

PDP-tabbladen

Alien van MUGLER belichaamt een zonnegodin, stralend en sensueel, met een rustgevende en betoverende geur.

Alien Eau de Parfum is een damesparfum dat lang meegaat en het licht en de creatieve kracht van elke vrouw naar boven brengt.

De rijke, sensuele noten van het Alien-parfum reflecteren de vrouwelijke kracht: een krachtig bloemenparfum van jasmijn gekoppeld met houtachtige geuren en ambernoten.

De omhullende, mysterieuze warmte van dit krachtige en raadselachtige eau de parfum is gevat in een glinsterende amethistflacon.

Ontdek het vreemde en wonderbaarlijke. Laat je vrouwelijkheid zien.

Amberachtig, houtachtig en bloemig. Alien van Mugler is een zuivere blend van sensualiteit en vrouwelijkheid, met facetten van 3 onthullingen die in pure harmonie samenkomen.

Onthulling van het zonnestelsel
Alien is stralend en wordt opgefleurd door Jasmijn Sambac uit India. Een weelderige “zonnebloem” met een kwetsbaarheid die in contrast staat tot de kracht van haar parfum. Een spirituele belofte, een eerbetoon aan de heilige vrouwelijkheid.

Mysterieuze onthulling
Alien wordt een mysterie, gesublimeerd door de sensuele noten van cashmeranhout. Een mysterieus hout dat wordt gekenmerkt door zijn assertieve muskachtige noot, een exotisch hout dat wordt verwarmd door een intense zon die de zintuigen betovert.

Allesomhullende onthulling
Alien is allesomhullend en verrijkt met witte amber. Mugler heeft een moderne en tijdloze witte amber gecreëerd. Een zachte en milde noot zoals een “witte mohair”.

De Alien Eau de Parfum-flacon is gebaseerd op een talisman boordevol natuurlijke energie, een kostbare steen met verborgen krachten.

De juweelachtige flacon is gesneden als een stralende edelsteen, in goud gezet als een diamant, met de kleur van amethist met een kalmerend en bijzonder aura.

Een mystieke, kostbare en tijdloze flacon, perfect gemaakt als belichaming van de essentie van het iconische Alien-parfum van Mugler.

Mugler doet er alles aan om te zorgen voor meer verantwoorde luxe door unieke flacons te bieden die oneindig kunnen worden nagevuld bij de Mugler-fontein of met de navulflacon.

ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● BENZYL SALICYLATE ● BENZYL ALCOHOL ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● COUMARIN ● GERANIOL ● METHYL ANTHRANILATE ● ALPHA-ISOMETHYL IONONE ● CITRONELLOL ● CITRAL ● BENZYL BENZOATE ● CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ● CI 17200 / RED 33

De lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. Voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijk gebruik.

Spray, zoals bij alle creaties van Mugler, een wolkje Alien Eau de Parfum in de lucht en stap erin zodat het parfum je haar en je kleding kan omhullen. Vul deze beweging aan wanneer je maar wilt, door de parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: in de holte van je hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

Mugler's shipping is valid for full-price products in the continental US. Gift certificates are excluded, and previous purchases can't be adjusted.
We only ship to US addresses and APO orders take 4-6 weeks. Standard shipping charges apply, and orders to Alaska, Hawaii,
and US Territories take 6-8 days.
We offer Standard Shipping (3-5 business days) with complimentary shipping on orders over $75.
Express services like Next Day, 2 Day, and 3 Day have varying costs based on order value. Some products are ground-shipped due to UPS regulations.
Orders can be changed by contacting customer service: https://www.mugler.com/int/customer-service/contact-us/customer-service-contact-us.html
Returns are accepted within 60 days for a full refund if purchased from mugler.com. For order status, tracking numbers are provided.
We don't ship internationally but accept orders with international credit cards if the ship-to address is in the US from select countries
(China, Brazil, Canada, Germany, UK, US).

De geur van spectaculaire vrouwelijkheid

A PURE BLEND OF SENSUALITY

A PURE BLEND OF SENSUALITY

PDP nog in te vullen sectie

"De ongebruikelijke combinatie van het trio jasmijn, cashmeran en moleculen die doen denken aan grijze amber. Het akkoord hangt aan de weelderige cashmeran."


Dominique Ropion, Master Perfumer

<h2 class="c-section__title h-text-align-center">Too precious to go</h2>

Too precious to go

Your Alien Eau De Parfum is more than a bottle, it is a talisman to be treasured for a lifetime.
Choose to refill your precious bottle instead of buying a new one and take action for a more sustainable luxury.


1.
Verwijder de dop en schroef het pompje los

2.
Pak de navulling en vul deze in de bijpassende parfumflacon

3.
Draai de navulling op de fles zonder druppels te morsen

4.
Wacht tot de navulling automatisch stop en draai deze weer los

5.
Schroef het pompje en de drop weer terug op de flacon

KOM IN ACTIE VOOR DUURZAME LUXE<br><br>
PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

PDP-content onderaan voor artikelen
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink