Hoofdinhoud

ALIEN ALIEN EAU DE PARFUM SPRAY

Alien van MUGLER belichaamt een zonnegodin, stralend en sensueel, met een rustgevende en betoverende geu… Lees de volledige beschrijving

navulbaar

Alien van MUGLER belichaamt een zonnegodin, stralend en sensueel, met een rustgevende en betoverende geur, dankzij het talismanparfum. Alien is een talisman die het licht en de scheppende kracht van elke vrouw kan onthullen. Het verlicht de vrouwen die het dragen met een prachtige stralenkrans. De rijke, sensuele noten van de Alien-parfum reflecteren de vrouwelijke kracht: een krachtige bloemengeur van jasmijn gekoppeld met houtachtige en ambernoten.

Alien is krachtig, stralend en meeslepend. De bijzondere geur onthult spectaculaire vrouwelijkheid, een universele roep om te laten zien hoe bijzonder je bent. Alien Eau de Parfum heeft een houtachtige en zonnige geur en is een stralende talisman met allesomhullende en mysterieuze warmte.

Vul overal je fles bij: in de winkel bij de MUGLER fontein of thuis met de unieke navulbare flessen.


Het houtachtige bloemige parfum

Alien Eau de Parfum is een elixer van sensualiteit en vrouwelijkheid, verlicht door de Jasmijn Sambac. Het wordt verrijkt door de noten van cashmeran hout omhuld door de witte amber.

Het eerste houtachtig-bloemige vrouwelijke parfum met een overdosis aan cashmeran hout en witte amber. Een elixer van sensualiteit en vrouwelijkheid rondom 3 onthullingen die in totale harmonie samensmelten.

Onthulling van het zonnestelsel
Alien is stralend en wordt opgefleurd door Jasmijn Sambac uit India. Een weelderige “zonnebloem” met een kwetsbaarheid die in contrast staat tot de kracht van haar parfum. Een spirituele belofte, een eerbetoon aan de heilige vrouwelijkheid.

Mysterieuze onthulling
Alien wordt een mysterie, gesublimeerd door de sensuele noten van cashmeran hout. Een mysterieus hout dat wordt gekenmerkt door zijn assertieve muskachtige noot, een exotisch hout dat wordt verwarmd door een intense zon die de zintuigen betovert.

Allesomhullende onthulling
Alien is allesomhullend en verrijkt met witte amber. MUGLER heeft een moderne en tijdloze witte amber gecreëerd. Een zachte en milde noot zoals een “witte mohair”.

De Alien Eau de Parfum-fles is een fles gebaseerd op een talisman barstend van de natuurlijke energie, een kostbare steen met verborgen krachten. Dit amethist-kleurige talisman is gezet in goud als een diamant en straalt een bijzondere kalmte uit. Een mystieke fles, kostbaar én tijdloos.

MUGLER doet er alles aan om te zorgen voor meer verantwoorde luxe door unieke flessen te bieden die oneindig kunnen worden nagevuld bij de Mugler Fountain of met de navulfles.

Zoals bij alle creaties van MUGLER sprayt u een wolkje in de lucht en beweegt u er vervolgens doorheen zodat het parfum op het haar en de kleding kan neerslaan. Vervolg deze beweging wanneer u maar wilt, door de parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: in de holte van uw hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, PROPYLENE GLYCOL, BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GLYCERIN, AQUA/WATER/EAU, BHT, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CUMARINE, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CI 60730/EXT. VIOLET 2, CI 17200/RED 33

DE GEUR VAN SPECTACULAIRE VROUWELIJKHEID

DOMINIQUE ROPION

EEN BERICHT VAN DE PARFUMEUR
"De ongebruikelijke combinatie van het trio jasmijn, cashmeran en moleculen die doen denken aan grijze amber. Het akkoord hangt aan de weelderige cashmeran."

HOE KUN JE JOUW ALIEN FLES BIJVULLEN?

  1. Stap 1: Verwijder de dop van uw parfumfles
  2. Stap 2: Verwijder het spraymechanisme
  3. Stap 3: Doe met behulp van de trechter het parfum in uw fles
  4. Stap 4: Zet het spraymechanisme terug en sluit uw parfumfles

VUL JE FLES THUIS BIJ


De flessen van MUGLER zijn ontworpen om oneindig lang mee te gaan*.
Koester dit unieke voorwerp en steun verantwoorde luxe door uw fles bij te vullen bij de MUGLER Fountain of vul hem thuis bij met onze navulbare flessen.

*Uitgezonderd limited editions en niet navulbare flessen.

KOOP DE NAVULBARE FLES

VUL JE FLES BIJ BIJ DE MUGLER FOUNTAIN


ONTDEK NU

Productinhoud Two Loyalty

Misschien bent je ook geïnteresseerd in

Oriëntatie van bericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink