Hoofdinhoud

ALIEN

ALIEN EAU DE PARFUM SPRAY

navulbaar

ALIEN

ALIEN

ALIEN EAU DE PARFUM SPRAY

Selecteer een formaat
Selecteer een formaat

Alien van MUGLER belichaamt een zonnegodin, stralend en sensueel, met een rustgevende en betoverende geur, dankzij het talismanparfum. Alien is een talisman die het licht en de scheppende kracht van elke vrouw kan onthullen. Het verlicht de vrouwen die het dragen met een prachtige stralenkrans. De rijke, sensuele noten van de Alien-parfum reflecteren de vrouwelijke kracht: een krachtige bloemengeur van jasmijn gekoppeld met houtachtige en ambernoten.

Alien is krachtig, stralend en meeslepend. De bijzondere geur onthult spectaculaire vrouwelijkheid, een universele roep om te laten zien hoe bijzonder je bent. Alien Eau de Parfum heeft een houtachtige en zonnige geur en is een stralende talisman met allesomhullende en mysterieuze warmte.

Vul overal je flacon bij: in de winkel bij de MUGLER fontein of thuis met de unieke navulbare flacons.


Het houtachtige bloemige parfum

Alien Eau de Parfum is een elixer van sensualiteit en vrouwelijkheid, verlicht door de Jasmijn Sambac. Het wordt verrijkt door de noten van cashmeran hout omhuld door de witte amber.

Het eerste houtachtig-bloemige vrouwelijke parfum met een overdosis aan cashmeran hout en witte amber. Een elixer van sensualiteit en vrouwelijkheid rondom 3 onthullingen die in totale harmonie samensmelten.

Onthulling van het zonnestelsel
Alien is stralend en wordt opgefleurd door Jasmijn Sambac uit India. Een weelderige “zonnebloem” met een kwetsbaarheid die in contrast staat tot de kracht van haar parfum. Een spirituele belofte, een eerbetoon aan de heilige vrouwelijkheid.

Mysterieuze onthulling
Alien wordt een mysterie, gesublimeerd door de sensuele noten van cashmeran hout. Een mysterieus hout dat wordt gekenmerkt door zijn assertieve muskachtige noot, een exotisch hout dat wordt verwarmd door een intense zon die de zintuigen betovert.

Allesomhullende onthulling
Alien is allesomhullend en verrijkt met witte amber. MUGLER heeft een moderne en tijdloze witte amber gecreëerd. Een zachte en milde noot zoals een “witte mohair”.

De Alien Eau de Parfum-flacon is flacon gebaseerd op een talisman barstend van de natuurlijke energie, een kostbare steen met verborgen krachten. Dit amethist-kleurige talisman is gezet in goud als een diamant en straalt een bijzondere kalmte uit. Een mystieke flacon, kostbaar én tijdloos.

MUGLER doet er alles aan om te zorgen voor meer verantwoorde luxe door unieke flacons te bieden die oneindig kunnen worden nagevuld bij de MuglerF-fontein of met de navulflacon.

Zoals bij alle creaties van MUGLER sprayt u een wolkje in de lucht en beweegt u er vervolgens doorheen zodat het parfum op het haar en de kleding kan neerslaan. Vul deze beweging aan wanneer je maar wilt, door de parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: in de holte van je hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.


ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● BENZYL SALICYLATE ● BENZYL ALCOHOL ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● COUMARIN ● GERANIOL ● METHYL ANTHRANILATE ● ALPHA-ISOMETHYL IONONE ● CITRONELLOL ● CITRAL ●
BENZYL BENZOATE ● CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ● CI 17200 / RED 33 ●

De lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. Voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijk gebruik.

DE GEUR VAN SPECTACULAIRE VROUWELIJKHEID

DE ONGEBRUIKELIJKE COMBINATIE VAN HET TRIO JASMIJN, CASHMERAN EN MOLECULEN DIE DOET DENKEN AAN GRIJZE AMBER. HET AKKOORD HANGT AAN DE WEELDERIGE CASHMERAN.


Dominique Ropion, Alien Parfumeur

HOE KUN JE JOUW ALIEN_FLACON NAVULLEN?

  1. Stap 1: Verwijder de dop van uw parfumflacon
  2. Stap 2: Verwijder het spraymechanisme
  3. Stap 3: Doe met behulp van de trechter het parfum in je flacon
  4. Stap 4: Zet het spraymechanisme terug en sluit je parfumflacon

Productinhoud Two Loyalty

EEN STRALENDE EN SENSUELE ZONNEGODIN

Ontdek hoe Alien het licht en de creatieve kracht in elke vrouw naar boven brengt.


ALIEN

EAU DE PARFUM

152,00 €

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink