Hoofdinhoud

ANGEL NOVA

ANGEL NOVA EAU DE PARFUM

Intensiteit
nieuw navulbaar
ANGEL NOVA

ANGEL NOVA

ANGEL NOVA EAU DE PARFUM

Selecteer een formaat

MUGLER wijdt Angel Nova aan dappere vrouwen die hun dromen waarmaken. De Angel Nova vrouw staat symbool voor vernieuwing via creativiteit en verbeeldingskracht. Zij is moedig en inspirerend en verrijst door haar eigen wereld te scheppen. Vastberaden overstijgt zij de werkelijkheid. Zij bloeit op en maakt haar dromen waar. Bijna dertig jaar na de creatie van Angel werpt MUGLER een nieuw licht op zijn iconische parfum en op de vrouw die er symbool voor staat.

Angel Nova is een betoverende, fruitige, bloemige, houtachtige eau de parfum.

Angel Nova, geloof in dromen. *

Vul overal je flacon uw flacon na met de unieke Angel Nova-navulflacon.


Het fruitige, bloemige houtachtige parfum
Een betoverende eau de parfum die is ontstaan uit de onthutsende fusie van fruitig genot, een exclusieve MUGLER roos en levendige, moderne houtsoorten.

Een betoverende eau de parfum die is ontstaan uit de onthutsende fusie van fruitig genot, een exclusieve MUGLER-roos en levendige, moderne houtsoorten. De betoverende mix van genot en zelfbewustzijn, dankzij een fruitige, bloemige, houtachtige eau de parfum.

WONDER
Een overdosis frambozen geeft leven en kleur aan het WONDER-facet. Een genot met de zoetheid van lychee noten voor een fruitige verslaving, die u absoluut zal laten stralen en blozen van plezier.

GEWELDIG
De vereniging van natuur en innovatie voor absolute vrouwelijkheid. De Damascena-roos wordt gesublimeerd via een dubbele extractie om een bedwelmende natuurlijke roos te verkrijgen, vermengd met een unieke, supernatuurlijke roos, als resultaat van upcycling * en biotechnologie. Een getextureerde en sensuele MUGLER-roos.

KRACHT
Een houtachtige structuur, akigalahout en benzoë, voor een sterk contrast en karakter. Bruisend akigalahout vermengt zich met allesomhullende en betoverende benzoë en geeft het parfum kracht en uitstraling.

Een MUGLER-flacon is net een beeldhouwwerk. De asymmetrische ster die al sinds de oprichting een symbool van Maison MUGLER is, is vernieuwd en staat trots, zoals de Angel Nova-vrouw, zeker van haar macht over de werkelijkheid. MUGLER gooit zijn eigen regels overboord om beter moed en passie tot uitdrukking te brengen door zijn flacon te omhullen met rozen. Deze bruisende kleur transformeert de ster om er een embleem van bevrijding van te maken: de werkelijkheid wordt een te overstijgen universum.

Zoals bij alle creaties van MUGLER sprayt u een wolkje in de lucht en beweegt u er vervolgens doorheen zodat het parfum op het haar en de kleding kan neerslaan. Vul deze beweging aan wanneer je maar wilt, door de parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: in de holte van je hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. LINALOOL. LIMONENE. GERANIOL. CITRONELLOL. CUMARINE. CITRAL. CITRIC ACID. ANISE ALCOHOL. DISODIUM EDTA [C3758A.1]

DE GEUR VAN SUPERVROUWELIJKHEID

“ANGEL NOVA IS EEN IJZEREN VUIST IN EEN FLUWELEN HANDSCHOEN.
HET IS NIET ZOMAAR EEN ROOS, HET IS EEN EXTRAVAGANTE ROOS.”


Sonia Constant, parfumeur van Angel Nova

MUGLER ZET ZICH SINDS 1992 IN VOOR DUURZAMERE LUXE

Vul je flacon thuis bij

KOOP DE NAVULFLACON

VUL JE ANGEL NOVA FLACON THUIS BIJ

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink