Hoofdinhoud

ANGEL NOVA

ANGEL NOVA EAU DE PARFUM

mugler wijdt angel nova aan dappere vrouwen die hun dromen waarmaken. … Lees de volledige beschrijving

nieuw navulbaar
ANGEL NOVA

ANGEL NOVA

ANGEL NOVA EAU DE PARFUM

PDP-tabbladen

mugler wijdt angel nova aan dappere vrouwen die hun dromen waarmaken. de angel nova-vrouw staat symbool voor vernieuwing via creativiteit en verbeeldingskracht. ze is moedig en inspirerend en verrijst door haar eigen wereld te scheppen. vastberaden overstijgt ze de realiteit. ze bloeit op en maakt haar dromen waar. bijna dertig jaar na de creatie van angel werpt mugler een nieuw licht op zijn iconische parfum en op de vrouw die er symbool voor staat.

angel nova is een betoverende, fruitige, bloemige, houtachtige eau de parfum.

angel nova, geloof in dromen. *

vul overal jouw flacon na met de unieke angel nova-navulflacon.


het fruitige, bloemige houtachtige parfum
een betoverende eau de parfum die is ontstaan uit de onthutsende fusie van fruitig genot, een exclusieve mugler roos en levendige, moderne houtsoorten.

een betoverende eau de parfum die is ontstaan uit de onthutsende fusie van fruitig genot, een exclusieve mugler roos en levendige, moderne houtsoorten. de betoverende mix van genot en zelfbewustzijn, dankzij een fruitige, bloemige, houtachtige eau de parfum.

wonder
een overdosis frambozen geeft leven en kleur aan het wonder-facet. een genot met de zoetheid van lychee noten voor een fruitige verslaving, die je absoluut zal laten stralen en blozen van plezier.

geweldig
de vereniging van natuur en innovatie voor absolute vrouwelijkheid. de damascena-roos wordt gesublimeerd via een dubbele extractie om een bedwelmende natuurlijke roos te verkrijgen, vermengd met een unieke, supernatuurlijke roos, als resultaat van upcycling * en biotechnologie. een getextureerde en sensuele mugler-roos.

kracht
een houtachtige structuur, akigalahout en benzoë, voor een sterk contrast en karakter. bruisend akigalahout vermengt zich met allesomhullend en betoverend benzoë en geeft het parfum kracht en uitstraling.

een mugler-flacon is als een beeldhouwwerk. de asymmetrische ster die al sinds de oprichting een symbool van maison mugler is, is vernieuwd en staat trots, zoals de angel nova-vrouw, en zeker in haar macht over de werkelijkheid. mugler gooit zijn eigen regels overboord en symboliseert moed en passie door zijn flacon te hullen in rozen. deze bruisende kleur transformeert de ster om er een embleem van bevrijding van te maken: de werkelijkheid wordt een te overstijgen universum.

spray een wolkje in de lucht, zoals bij alle creaties van mugler spray, en stap er doorheen zodat het parfum op je haar en kleding kan neerdalen. maak deze beweging indien je wenst compleet door het parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: in de holte van je hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

alcohol. parfum/fragrance. aqua/water/eau. linalool. limonene. geraniol. citronellol. coumarin. citral. citric acid. anise alcohol. disodium edta [c3758a.1]
DE GEUR VAN SUPERVROUWELIJKHEID

DE GEUR VAN SUPERVROUWELIJKHEID

PDP nog in te vullen sectie

“ANGEL NOVA IS EEN IJZEREN VUIST IN EEN FLUWELEN HANDSCHOEN.
HET IS NIET ZOMAAR EEN ROOS, HET IS EEN EXTRAVAGANTE ROOS.”


Sonia Constant, parfumeur van Angel Nova

KOM IN ACTIE VOOR DUURZAME LUXE<br><br>
MUGLER ZET ZICH SINDS 1992 IN VOOR DUURZAMERE LUXE

MUGLER ZET ZICH SINDS 1992 IN VOOR DUURZAMERE LUXE

Vul je flacon thuis bij

KOOP DE NAVULFLACON
VUL JE ANGEL NOVA FLACON THUIS BIJ

VUL JE ANGEL NOVA FLACON THUIS BIJ

PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

PDP-content onderaan voor artikelen
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink