Hoofdinhoud

ALIEN

EAU DE PARFUM CADEAUSET

Het traditionele van de feestdagen krijgt dit jaar een psychedelische twist met een sterrenshow. Lees de volledige beschrijving

ALIEN

ALIEN

EAU DE PARFUM CADEAUSET

PDP-tabbladen

Het traditionele van de feestdagen krijgt dit jaar een psychedelische twist met een sterrenshow.

Cadeaus geven die geen grenzen kennen?

De nieuwe cadeausetcollectie betovert de zintuigen en fascineert de mensen waar je van houdt.

Droom weg onder de sterren met de betoverende nieuwe feestdagenset van Alien met:

- Alien Eau de Parfum 30 ml
- Alien Body Lotion 50 ml
- Alien Shower Gel 50ml​


Het amberachtige, houtachtige, bloemige parfum
Alien Eau de Parfum is een pure blend van sensualiteit en vrouwelijkheid, verlicht door de Jasmijn Sambac. Deze wordt aangevuld door cashmeranhout en witte amber noten omhuld door een mystieke, kostbare en tijdloze talisman flacon.

Het bijzondere amberachtig, houtachtig, bloemig en vrouwelijk parfum met een overdosis aan cashmeranhout en witte amber. Alien van Mugler is een zuivere blend van sensualiteit en vrouwelijkheid, met facetten van 3 onthullingen die in pure harmonie samenkomen.

Onthulling van het zonnestelsel
Alien is stralend en wordt opgefleurd door Jasmijn Sambac uit India. Een weelderige “zonnebloem” met een kwetsbaarheid die in contrast staat tot de kracht van haar parfum. Een spirituele belofte, een eerbetoon aan de heilige vrouwelijkheid.

Mysterieuze onthulling
Alien wordt een mysterie, gesublimeerd door de sensuele noten van cashmeranhout. Een mysterieus hout dat wordt gekenmerkt door zijn assertieve muskachtige noot, een exotisch hout dat wordt verwarmd door een intense zon die de zintuigen betovert.

Allesomhullende onthulling
Alien is allesomhullend en verrijkt met witte amber. Mugler heeft een moderne en tijdloze witte amber gecreëerd. Een zachte en milde noot zoals een “witte mohair”.

De Alien Eau de Parfum-flacon is gebaseerd op een talisman boordevol natuurlijke energie, een kostbare steen met verborgen krachten. De juweelachtige flacon is gesneden als een stralende edelsteen, in goud gezet als een diamant, met de kleur van amethist met een kalmerend en bijzonder aura. Een mystieke, kostbare en tijdloze flacon, perfect gemaakt als belichaming van de essentie van het iconische Alien-parfum van Mugler.

Mugler doet er alles aan om te zorgen voor meer verantwoorde luxe door unieke flacons te bieden die oneindig kunnen worden nagevuld bij de Mugler-fontein of met de navulflacon.

Spray, zoals bij alle creaties van Mugler, een wolkje Alien Eau de Parfum in de lucht en stap erin zodat het parfum je haar en je kleding kan omhullen. Vul deze beweging aan wanneer je maar wilt, door de parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: in de holte van je hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● BENZYL SALICYLATE ● BENZYL ALCOHOL ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● COUMARIN ● GERANIOL ● METHYL ANTHRANILATE ● ALPHA-ISOMETHYL IONONE ● CITRONELLOL ● CITRAL ● BENZYL BENZOATE ● CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ● CI 17200 / RED 33

De lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. Voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijk gebruik.

BETOVERENDE CADEAU-IDEEËN

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink