Hoofdinhoud

ALIEN GODDESS

EAU DE PARFUM NAVULLING

Alien Goddess is een goddelijk, bloemig, amberachtig, houtachtig Eau de Parfum, een heilige belofte van vrouwel … Lees de volledige beschrijving

ALIEN GODDESS

ALIEN GODDESS

EAU DE PARFUM NAVULLING

PDP-tabbladen

Alien Goddess is een goddelijk, bloemig, amberachtig, houtachtig Eau de Parfum, een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop op eeuwigheid.

In een tijd waarin mensen licht in de duisternis zoeken, baant een zonnegodin zich een weg naar een miraculeuze, maar echte lotsbestemming. Ze is in perfecte harmonie met haar lichaam en ziel en is klaar om de wereld om haar heen te betoveren met haar glorie, edelmoedigheid en goedheid.
Ze brengt haar levenskracht en schoonheid naar een barre planeet met haar gouden bloem als genezend geschenk voor de wereld en een universele oproep aan alle vrouwen.

Mugler werd navulbaar geboren in 1992. Je kunt nu je steentje bijdragen aan de toekomst en jouw Alien Goddess-parfumflacon navullen bij de Mugler-fontein in de winkel of thuis dankzij de Mugler-navullingen.

De Alien Eau de Parfum-navulflacon van 100 ml zorgt ervoor dat het nieuwe damesparfum van Mugler nooit opraakt. Een geur omhuld in een betoverende warme mystieke uitstraling van welzijn.

Elke navulling van het Alien Goddess Eau de Parfum van 100 ml bespaart 75% metaal, 61% plastic, 51% glas en 47% karton*.

Alien Goddess, een universele oproep aan alle vrouwen.
Creëer iets onvoorstelbaars.

*1x 100 ml + 1 x 30 ml vs. 4 x 30 ml

“Een stralende en weelderige omarming van de zon.”
Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess.

Deze bloemige, amberachtige, houtachtige creatie laat een geurspoor achter met facetten van de meest glorieuze ingrediënten in het palet van de parfumeur die je zintuigen zullen betoveren. Het Alien Goddess Eau de Parfum is als een zonnig bloemenboeket dat levendig sprankelt met facetten van 3 onthullingen.

Stralende onthulling: Het parfum opent met de stralende onthulling van een sprankelende Italiaanse bergamotessentie, die het gevoel van de eerste zonnestralen oproept. Een intense uitbarsting van licht doorkruist de geur, te vergelijken met de positieve energie van de zonnegodin.

Miraculeuze onthulling: Een intens zonnige bloem drijft het Alien Goddess Eau de Parfum naar ongekende hoogten en geeft al haar kracht aan haar weldadige uitstraling. Het sprankelende bloemenprisma geeft de prachtige bloem de plaats die ze verdient: Jasmijn grandiflorum, een echte gouden bloem, symbool van vrouwelijkheid en sensualiteit. Het hart van het Alien Goddess Eau de Parfum straalt met een prachtige superinfusie van jasmijn grandiflorum, speciaal vervaardigd voor Mugler. De superinfusie geeft jasmijnbloemblaadjes een modern facet, zowel fruitig als bloemblaadjes-achtig, met een romige textuur. Nog stralender en moderner dan ooit, de idealen van de zonnegodin verspreidend.

Weldadige onthulling: Alien Goddess sluit af met een gevoel van vrede en hoop, met de bedachtzame onthulling van de verslavende volheid van een bourbon vanille. Deze premium infusie, speciaal gemaakt voor Mugler, is soepel en omhult je als een sluier van comfortabel zijde. Dit premium extract, van bewuste oorsprong, wordt verkregen via een extractietechnologie die het mogelijk maakt om het organoleptische profiel uit het hart van de grondstof te halen. Deze onthult een heerlijke noot vanille met vleugjes balsamico, die je zintuigen laat tintelen met diepe mysterieuze warme vibraties.

Je Alien Goddess-flacon is te kostbaar om weg te gooien. Bewaar de flacon en draag jouw steentje bij aan duurzamere luxe door deze thuis na te vullen met de Alien Goddess-navulling.

1. Verwijder de dop en schroef het pompje los
2. Gebruik de Alien Goddess-navulling om de bijpassende parfumflacon na te vullen
3. Draai de navulling op de fles zonder druppels te morsen
4. Wacht tot de navulling automatisch stop en draai deze weer los
5. Schroef het pompje en de drop weer terug op de flacon

ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● BENZYL SALICYLATE ● LINALOOL ● BENZYL ALCOHOL ● HYDROXYCITRONELLAL ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● HEXYL CINNAMAL ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● COUMARIN ● LIMONENE ● CITRONELLOL ● METHYL ANTHRANILATE ● GERANIOL ● CITRAL ● TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE ● BENZYL BENZOATE ● CODE FIL: B275648/2 ● CODE FORMULE: 2042172 05

De lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. Voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijk gebruik.

EEN GODDELIJK ZONNIG BLOEMENBOEKET

EEN GODDELIJK ZONNIG BLOEMENBOEKET

EEN STRALENDE EN WEELDERIGE OMARMING VAN DE ZON (PDP-sectie in geval van twijfel)

“EEN STRALENDE EN
WEELDERIGE OMARMING VAN DE ZON”

Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess

“EEN STRALENDE EN WEELDERIGE OMARMING VAN DE ZON”

Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess

KOM IN ACTIE VOOR DUURZAME LUXE<br><br>
<h2 class="h-text-align-center c-section__title">JE ALIEN GODDESS-FLACON NAVULLEN</h2>

JE ALIEN GODDESS-FLACON NAVULLEN

Je Alien Goddess-flacon is te kostbaar om weg te gooien


Onderneem actie voor morgen vul deze thuis na met de volgende 5 stappen:

1.  Verwijder de dop en schroef het pompje los

2. Pak de navulling en vul deze in de bijpassende parfumflacon

3. Draai de navulling op de fles zonder druppels te morsen

4. Wacht tot de navulling automatisch stop en draai deze weer los

5. Schroef het pompje en de drop weer terug op de flacon

<h2 class="h-text-align-center c-section__title">NAVULBAAR GEBOREN IN 1992</h2>

NAVULBAAR GEBOREN IN 1992

VUL JE FLACON BIJ BIJ DE MUGLER-FONTEIN

ONTDEK DE MUGLER-FONTEIN
PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

PDP-content onderaan voor artikelen
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink