Hoofdinhoud

Parfum- & modenieuws • Nieuws ® MUGLER

Volg het laatste nieuws over mode en parfum van MUGLER en herbeleef exceptionele evenementen met sterren gekleed in MUGLER.

Dua Lipa draagt Mugler op maat voor Vogue US

DUA LIPA DRAAGT MUGLER OP MAAT VOOR VOGUE US

Terwijl haar epische tournee “Future Nostalgia” op volle toeren draait, neemt Dua Lipa de tijd om 73 vragen van Vogue te beantwoorden, gekleed in een speciaal voor haar op maat gemaakte outfit van Mugler, gestyled door Lorenzo Posocco.
11 mei 2022
MUGLER AANWEZIG BIJ HET LIEFDADIGHEIDSGALA GEORGANISEERD DOOR BABETH DJIAN

MUGLER AANWEZIG BIJ HET LIEFDADIGHEIDSGALA GEORGANISEERD DOOR BABETH DJIAN

Afgelopen donderdag nam Mugler deel aan het liefdadigheidsgala georganiseerd door Babeth Djian, oprichtster en directrice van Numero Magazine. Vriend(inn)en van het modehuis, Debra Shaw, Tina Kunakey, Aweng Chuol, Raya Martigny en Louis Pisano bezochten het gala, samen met Casey Cadwallader, Creative Director van Mugler Fashion, en Sandrine Groslier, Global President van Mugler Fashion en Fragrance.
29 mrt 2022

MILEY CYRUS DRAAGT MUGLER FALL WINTER 2021

Miley Cyrus draagt Mugler Fall Winter 2021 asymmetrische eco jersey chain dress van Casey Cadwallader voor 'Miley's New Year's Eve Party' op NBC, schoenen in samenwerking met Jimmy Choo en Sandra Choi.
06 jan 2022
Rihanna draagt Mugler voor Dazed Magazine

BEROEMDHEDEN DRAGEN DE MUGLER FALL WINTER 2021 COLLECTIE

De Fall Winter 2021 collectie is een viering van de vrouwelijke vorm in al zijn glorie en onthult 31 looks met zinspelingen op de Mugler archieven. Bekijk de opvallende looks van beroemdheden die Mugler Fall Winter 2021-22 dragen.
25 nov 2021
WAT ZIJN DE PARFUMTRENDS VOOR BLACK FRIDAY 2021?

WAT ZIJN DE PARFUMTRENDS VOOR BLACK FRIDAY 2021?

Zodra de temperaturen zakken, is het weer tijd om onze winterjassen en dikke laarzen uit de kast te halen. En misschien is dit ook wel het moment om een parfum te kiezen dat beter past bij het seizoen? Black Friday 2021 is de perfecte gelegenheid om nieuwe parfumtrends te ontdekken en jezelf te trakteren met geweldige deals voor luxe Mugler-geuren.
30 okt 2021

“THIERRY MUGLER: COUTURISSIME” OPENINGSPARTY IN PARIJS

Op 28 september vond de openingsparty voor de tentoonstelling “Thierry Mugler plaats: Couturissime” plaats bij het Musée des Arts Décoratifs in Parijs. Verschillende beroemdheden woonden het evenement bij, gekleed in Mugler ter ere van de lancering van deze tentoonstelling. Terug naar de partylooks.
08 okt 2021

Vormgevend doorzichtig ondergoed van Mugler gemaakt door Wolford

Het vormgevende doorzichtige ondergoed, voor het eerst te zien bij de Mugler Spring Summer-show in 2020, werd al snel een icoon van het modehuis en onderdeel van de moderne codes van Mugler via de visie van Casey Cadwallader.

Het vormgevende doorzichtige ondergoed gemaakt door Wolford met de laatste technologie is vanaf 15 september 2021 verkrijgbaar online op fashion.mugler.com (Europa en Verenigd Koninkrijk) en exclusief op Mytheresa (wereldwijd).
23 sep 2021
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink