Hoofdinhoud

Parfum- & modenieuws • Nieuws ® MUGLER

Volg het laatste nieuws over mode en parfum van MUGLER en herbeleef exceptionele evenementen met sterren gekleed in MUGLER.

WAT ZIJN DE PARFUMTRENDS VOOR BLACK FRIDAY 2021?

WAT ZIJN DE PARFUMTRENDS VOOR BLACK FRIDAY 2021?

Zodra de temperaturen zakken, is het weer tijd om onze winterjassen en dikke laarzen uit de kast te halen. En misschien is dit ook wel het moment om een parfum te kiezen dat beter past bij het seizoen? Black Friday 2021 is de perfecte gelegenheid om nieuwe parfumtrends te ontdekken en jezelf te trakteren met geweldige deals voor luxe Mugler-geuren.
30 okt 2021

“THIERRY MUGLER: COUTURISSIME” OPENINGSFEEST IN PARIJS

Op 28 september vond het openingsfeest voor de tentoonstelling “Thierry Mugler: Couturissime” plaats bij het Musée des Arts Décoratifs in Parijs. Verschillende beroemdheden woonden het evenement bij, gekleed in Mugler ter ere van de lancering van deze tentoonstelling. Terug naar de looks van het feest.
08 okt 2021

Vormgevend doorzichtig ondergoed van Mugler gemaakt door Wolford

Het vormgevende doorzichtige ondergoed, voor het eerst te zien bij de Mugler Spring Summer-show in 2020, werd al snel een icoon van het modehuis en onderdeel van de moderne codes van Mugler via de visie van Casey Cadwallader.

Het vormgevende doorzichtige ondergoed gemaakt door Wolford met de laatste technologie is vanaf 15 september 2021 verkrijgbaar online op fashion.mugler.com (Europa en Verenigd Koninkrijk) en exclusief op Mytheresa (wereldwijd).
23 sep 2021
BERGAMOT-PARFUM: DE GEUR VAN ITALIË

BERGAMOT-PARFUM: DE GEUR VAN ITALIË

Ontdek een van de bijzondere ingrediënten van ALIEN GODDESS: Italiaanse bergamot. Een zoete sprankelende geur uit Calabrië in het nieuwe MUGLER-parfum
01 sep 2021
KIES DE PARFUMNAVULERVARING VOOR MEER DUURZAME LUXE

KIES DE PARFUMNAVULERVARING VOOR MEER DUURZAME LUXE

Bij MUGLER hebben we het motto: minder produceren, meer navullen. Als luxemerk willen we de beste hoogwaardige parfums aanbieden met de laagst mogelijke impact op de planeet. Het navullen van parfum is de beste en meest duurzame manier om deze balans te bereiken. We weten dat het een lange weg is, dus hou je stevig vast en ga samen met ons op deze reis naar meer verantwoorde luxe.
23 aug 2021
INGREDIËNTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG GEBRUIKEN IN PARFUMS: EEN GODDELIJKE KEUZE

INGREDIËNTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG GEBRUIKEN IN PARFUMS: EEN GODDELIJKE KEUZE

Voel de inspiratie: MUGLER streeft altijd naar verantwoorde luxe en gebruikt daarom fantastische ingrediënten van natuurlijke oorsprong voor zijn parfums en ontwikkelt duurzame alternatieven rond de navulervaring. De ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn onder meer de superinfusie van jasmijn grandiflorum en de bourbon vanille premium infusie. Wil je meer weten?
25 aug 2021
DE MUGLER FOUNTAIN, GEHEIMEN VAN FABRICAGE

DE MUGLER FOUNTAIN, GEHEIMEN VAN FABRICAGE

MUGLER gebruikt al sinds de lancering van Angel in 1992 innovatie, creativiteit en ecodesign voor het bieden van de duurzaamste parfums aan haar trouwe klanten. MUGLER heeft de wereld van duurzaamheid vorm gegeven met een innovatieve en unieke milieuvriendelijke service: de MUGLER FOUNTAIN.
20 jul 2021

ALIEN GODDESS, HET NIEUWE EAU DE PARFUM

Mugler weerstaat al van begins af aan de tand des tijds met gewaagde creaties die de meest wilde fantasieën oproepen en een buitenaardse en heerlijke weelderigheid hebben. De mode en parfums van Mugler zijn een unieke verslaving. Betoverende creaties die maling hebben aan tijd en ruimte en de meest unieke combinaties vormen. Mugler start vandaag een nieuw hoofdstuk met een nieuw bijzonder parfum. De reis van Alien, geïnspireerd door de reizen uit de fantasie van Manfred Thierry Mugler, luidt met Alien Goddess een nieuw tijdperk in, dat de oorsprong van het leven een briljante toekomst geeft.
29 aug 2021
Oriëntatie van bericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink