Hoofdinhoud
INGREDIËNTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG GEBRUIKEN IN PARFUMS: EEN GODDELIJKE KEUZE

INGREDIËNTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG GEBRUIKEN IN PARFUMS: EEN GODDELIJKE KEUZE

Voel de inspiratie: MUGLER streeft altijd naar verantwoorde luxe en gebruikt daarom fantastische ingrediënten van natuurlijke oorsprong voor zijn parfums en ontwikkelt duurzame alternatieven rond de navulervaring. De ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn onder meer de superinfusie van jasmijn grandiflorum en de bourbon vanille premium infusie. Wil je meer weten?
25 aug 2021

INGREDIËNTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG GEBRUIKEN VOOR MEER VERANTWOORDE LUXE

      Mugler weet hoeveel impact hun acties kunnen hebben op onze wereld en leefomgeving. Daarom zet Mugler zich in voor meer verantwoorde luxe. Deze filosofie komt duidelijk naar voren in het creatieve en sierlijke flesje van het Alien Goddess parfum. Het Alien Goddess flesje is speciaal ontworpen om na te vullen. In plaats van lege parfumflesjes weg te gooien, biedt Mugler klanten de mogelijkheid om deze te behouden en overal oneindig na te vullen: in de winkel bij de Mugler fontein of thuis met navulbare parfumflesjes. Zo creëren we minder afval en maken we onze parfums tegelijkertijd beter toegankelijkheid.


ZORGEN VOOR MEER DUURZAAMHEID BINNEN DE PARFUMERIE: HET GODDELIJKE ANTWOORD

JASMIJNPARFUM: VERSCHIL TUSSEN GRANDIFLORUM EN SAMBAC


  Het Alien Goddess parfum van Mugler is een innovatief wonder met verschillende verse en plantaardige ingrediënten, die de milieubewuste aanpak van de organisatie benadrukken. De term “plantaardig” verwijst naar planten met een koolstofgehalte van hernieuwbare bronnen van 50% of meer. Dit geldt voor de superinfusie van jasmijn grandiflorum en voor de bourbon vanille premium infusie. Mugler heeft een effectieve manier bedacht om de natuurlijke ingrediënten te combineren met de historische Italiaanse bergamotessentie om zo een werkelijk betoverende geur te creëren.

Mugler gebruikt Italiaanse bergamotessentie om de kwaliteit en geur van het Alien Goddess parfum te verbeteren. De bergamotessentie is duidelijk herkenbaar. Het aroma heeft wat weg van een zoete, lichte sinaasappelschil met een bloemige noot. Dit citrusachtige aroma is goed waarneembaar in het Alien Goddess parfum.ZORGEN VOOR MEER DUURZAAMHEID BINNEN DE PARFUMERIE: HET GODDELIJKE ANTWOORD

JASMIJNPARFUM: VERSCHIL TUSSEN GRANDIFLORUM EN SAMBAC


  Een ander belangrijk component van het Alien Goddess parfum is de bourbon vanille premium infusie. Dit ingrediënt van natuurlijke oorsprong wordt duurzaam gewonnen. De delicate peulen waaruit de bourbon vanille premium infusie afkomstig is, ondergaan een zorgvuldig extractieproces waarmee de unieke en pure geur van de vanillepeul wordt gevangen. Dankzij deze procedure geven de vanillepeulen bloemige noten van vanille met balsamico-accenten vrij, vol warme, diepe en mysterieuze facetten. De infusie van premium vanille wordt bovendien geëxtraheerd via een innovatieve, superkritische CO2 vloeistof die van groot belang is voor het proces. Het extract wordt vervolgens verdund zodat dit de heerlijkste en meest betoverende vanillegeur oplevert voor het Alien Goddess parfum.DE ONVERVANGBARE KWALITEITEN VAN JASMIJN GRANDIFLORUM

JASMIJNPARFUM: VERSCHIL TUSSEN GRANDIFLORUM EN SAMBAC


      Een ander belangrijk ingrediënt van het Alien Goddess parfum is de superinfusie van jasmijn grandiflorum. Deze bloem is lid van de botanische Oleaceae-familie, net als de olijfboom en Osmanthus. De jasmijn grandiflorum komt uit Zuidoost-Azië, met name uit India. Deze frisse bloem wordt voor vele doeleinden gebruikt door de mensen die in dit gebied wonen. Zo speelt de jasmijn grandiflorum een belangrijke rol bij religieuze ceremonies en bij de productie van verschillende parfums.

De jaarlijkse oogst van de jasmijn grandiflorum - die een belangrijke factor is voor het succes van het aantrekkelijke en onvergetelijke Alien Goddess parfum - is een eenvoudig maar delicaat proces dat vraagt om veel inspanning en aandacht voor detail. De oogst vereist opperste concentratie en vindt plaats van mei tot december, een periode waarin de velden in India vol staan met bloeiende jasmijn. De belangrijkste oogstmaanden zijn echter van juli tot en met september. In deze periode heeft de zon geen invloed op de geur van de jasmijn grandiflorum, waardoor deze heerlijk blijft ruiken. Tijdens de oogst staan de Sarivrouwen in deze regio vroeg op om dit natuurlijke ingrediënt te plukken. De bloem is erg zacht en kwetsbaar en moet daarom met de hand worden geplukt. Door de bloemen met de hand te plukken, worden bovendien de planten niet beschadigd. Terwijl de Sarivrouwen bezig zijn met oogsten, vlechten ze jasmijn in hun haar om zo de hele dag te genieten van de stralende eigenschappen van de plant.

Laten we Mugler's aandacht voor het milieu niet vergeten, die tot uiting komt in het gebruik van navulbare parfumflesjes die zijn ontwikkeld en geproduceerd volgens Muglers visie van verantwoorde luxe. De flesjes zijn zorgvuldig ontworpen, vormgegeven en geproduceerd, zodat elk flesje het summum is van de creativiteit en pracht waar de klanten van Mugler op vertrouwen en van houden. Zo ontstaan flesjes die vele jaren kunnen worden gekoesterd.MUGLERS BIJDRAGE AAN EEN BETER MILIEU

   Mugler streeft ernaar ingrediënten van natuurlijke oorsprong te gebruiken met een transparante toeleveringsketen. Mugler wil dat de ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals jasmijn grandiflorum en bourbon vanille, op een verantwoorde manier worden geplant en geproduceerd. L'Oréal zet zich er nadrukkelijk voor in dat binnen de gehele toeleveringsketen duurzame praktijken worden geïmplementeerd en toegepast. De boeren en plukkers met een kwetsbaardere achtergrond hebben toegang tot eerlijke en gelijke kansen zodat hun economische en sociale omstandigheden worden verbeterd. Het proces en de werkwijze van het maken van het Alien Goddess parfum van Mugler omvatten alle kenmerken en eigenschappen waar de organisatie om vraagt in een duurzamere parfummarkt.
Oriëntatie van bericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink